Log ind
SØG:  
Fri fragt ved køb for min. 3.000 kr.
 

Vinarrangementer

The Wine Company har en lang tradition for at afholde kundespecifikke firmaarrangementer samt egne vinsmagninger og middage. Skal du forkæle medarbejdere eller kunder er en vinsmagning en særdeles populær anledning.

Vinklubber benytter os ofte til vinsmagning, hvor vi går i dybden med et særligt emne. En vinsmagning giver en unik mulighed for at smage vin, man ellers aldrig selv ville købe. Hvis du ønsker det møder vi op og laver en kommenteret vinsmagning, hvor vi går i dybden med producenter, årgange, områdernes særkende, smageteknik m.m. og forslag til mad som vinen passer til. Vi kan tilpasse enhver vinsmagning, så den passer til deltagernes erfaring med og viden om vin samt deres interesser.

Vinsmagning med unikke og nye vine

Det er vores filosofi at finde morgendagens stjernefrø inden for vin, før andre gør det. Det vil afspejle sig, hvis du booker en vinsmagning hos The Wine Company, hvor du vil blive præsenteret for nye og unikke vine, bl.a. andet fra unge topproducenter i for eksempel Bourgogne, Tyskland og Australien.

Send en mail til os med dit ønske for vinsmagning på e-mail: thewinecompany@private.dk eller ring på tlf. 2140 4481 (Lars) / 2224 6882 (Steen), så kontakter vi dig for at aftale nærmere om emne, budget osv.


Kommende arrangementer:

Lørdag den 17. september: Rhônevinfestival 2016 i Dansk Vincenter (læs mere herom nedenfor)

Onsdag den 05. oktober: The Wine Company 20 års gallamiddag på Restaurant Basilic (læs mere herom nedenfor)Lørdag den 17. september: Rhônevinfestival 2016Inter Rhône og The Wine Company har fornøjelsen af at invitere til den 13. udgave af Rhônevinfestivalen, der afholdes lørdag den 17. september 2016. Som traditionen foreskriver, er det Dansk Vincenter i Avedøre ved København, som lægger lokaler og vinmarker til vinfestivalen. I år kan du møde 20-25 udstillere og smage ca. 200 vine fra nogle af de bedste producenter fra danskernes foretrukne vinområde i Frankrig.


Events ved Rhônevinfestival 2016: vinkonkurrencer & "kultvine"
Igen i år vil der være en publikumskonkurrence, der kårer vinfestivalens bedste hvide, røde og søde Rhônevin - samt "Best Buy" under kr. 100,-. Der trækkes lod om vinpræmier blandt alle deltagere i afstemningen. Herudover vil der hos de enkelte udstillere være mulighed for at smage på specielle dyre "kultvine" (400+ kr/flaske) mod betaling pr. glas.


Festivalprogram:
11.00 Officiel åbning ved Ambassade de France au Danemark
15.00 Konkurrence om bedste hvide-, røde-, og søde Rhônevin samt "Best Buy" slutter
15.45 Vinderne af konkurrencen offentliggøres
16.00 Vinfestivalen lukker


Du kan se udstillerliste m.m. HER


Tilmelding og betaling:
Vi begrænser deltagerantallet igen i år, så det er til at komme til ved smagebordene. Derfor tilråder vi hurtig tilmelding, så er du sikker på at få billet. Rhônevinfestivalen er speciel, fordi entrébilletten gælder for hele dagen og ikke kun en 1-2 timers smageperiode. Vi vil gerne give dig tid til at smage og til at danne dig et overblik.


Du kan vælge mellem følgende billettyper:
• 275 kr. for entré
• 350 kr. for entré & frokostsandwich (stegt kyllingebryst m. sprød bacon, salat og karrydressing)


KØB DIN BILLET HER
Onsdag 05. oktober: The Wine Company 20 års gallamiddag


Tiden flyver og i år er det 20 år siden at The Wine Company blev grundlagt. Vi fejrer i den kommende tid det "skarpe hjørne" med forskellige fødselsdagsarrangementer og det første er vores 20 års Gallamiddag som vi afholder på restaurant Le Bassilic, onsdag den 05.oktober.

Vi har i samarbejde med Restaurant Le Basilic udarbejdet en toplækker Gallamenu hvortil vi har fundet udsøgte flasker frem fra vores mange gode leverandører. Aftenens menu ser således ud (ret til ændringer forbeholdes):


Menu:

Velkomst:
Furleigh Estate, Classic Cuvée Brut 2011 (English Sparkling)

Forret:
Gratin aux queues d’ecrevisses (Krebsehaler gratineret med cremet estragon/skaldyrssovs)
Vine: Meursault Meix Sous Le Chateau 2011, Jean-Philippe Fichet & Condrieu "La Caille" 2014, Domaine Pichat

Hovedret:
Filet de boeuf, et foiegras en croute, sauce aux truffes (Oksemørbrad og foiegrasi butterdej serveret med portvin/trøffel sauce)
Vine: Cuvée de mon Aïeul 2010, Châteauneuf du Pape, Domaine Pierre Usseglio & Le Clos des Truffiers 2010, Coteaux du Langudoc, Château de la Négly (Magnum)

Mellemret:
Assortiments de fromages (Oste tallerken)
Vin: Colheita 1999, DOW's

Dessert:
Moelleux aux chokolat Coeur coolant (Fransk chokolade i optimal forening: sprød udenpå og flydende kerne)
Vin: Vintage 1985, DOW's

Té /café

Prisen er kun kr. 999,-/person - KØB DIN BILLET HER (OBS: KUN 30 pladser)


Praktisk info:
Gallamiddagen koster kun kr. 999,-/person og afholdes onsdag den 05. oktober kl. 19 på Restaurant Le Basilic, Gasværksvej 5, 1654 Kbh. V. Da vi kun har 30 pladser til rådighed anbefaler vi hurtig tilmelding der registreres efter "først til mølle" princippet. Vi gør opmærksom på, at tilmelding til arrangementet er bindende og at deltagergebyret ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse. Der fremsendes ikke billetter, men du skal huske at medbringe din fakturakopi som dokumentation for din deltagelse.

Vi accepterer MobilePay samt følgende kreditkort:
DankortEuroCard / MasterCardJCBMaestroMobilePay OnlineVisaVisa Electron
Inline

Varen er lagt i din kurv

Indkøbskurv (#basket-quantity# Stk.)
Samlet pris #basket_total_amount#
Husk fri fragt ved køb for 3000,00 DKK. Du mangler at købe for #total_amount# DKK for at få gratis fragt.