Log ind
SØG:  
Fri fragt ved køb for min. 3.000 kr.
 

Vinarrangementer

The Wine Company har en lang tradition for at afholde kundespecifikke firmaarrangementer samt egne vinsmagninger og middage. Skal du forkæle medarbejdere eller kunder er en vinsmagning en særdeles populær anledning.

Vinklubber benytter os ofte til vinsmagning, hvor vi går i dybden med et særligt emne. En vinsmagning giver en unik mulighed for at smage vin, man ellers aldrig selv ville købe. Hvis du ønsker det møder vi op og laver en kommenteret vinsmagning, hvor vi går i dybden med producenter, årgange, områdernes særkende, smageteknik m.m. og forslag til mad som vinen passer til. Vi kan tilpasse enhver vinsmagning, så den passer til deltagernes erfaring med og viden om vin samt deres interesser.

Send en mail til os med dit ønske for vinsmagning på e-mail: thewinecompany@private.dk eller ring på tlf. 2140 4481 (Lars) / 2224 6882 (Steen), så kontakter vi dig for at aftale nærmere om emne, budget osv.


23. januar kl. 19: Trøffelmiddag på Restaurant Enomania


The Wine Company har traditionen tro fornøjelsen af at invitere dig til en udsøgt Gourmetaften med den sorte vintertrøffel som gennemgående tema.

Den sorte vintertrøffel er en af gastronomiens mest sjældne og værdsatte ingredienser (og en af de dyreste !), så det siger sig selv, at trøffelaftenen er meget populær og hurtigt bliver udsolgt. Til vores trøffelaften hjemtager vi som vanligt nyopgravede friske sorte vintertrøfler direkte fra "trøffelhovedstaden" Alba i Piemonte i Norditalien.

Trøffelaftenen afholdes i 2018 på Københavns vel nok bedste italienske restaurant, Enomania, som på bedste vis drives af Damiano Alberti, der netop kommer fra Piemonte.

Vi har i samarbejde med Damiano Alberti udarbejdet nedenstående 4-retters piemontesisk inspirerede trøffelmenu, der ledsages af 6 udsøgte vine fra The Wine Company.



Trøffel menu

Velkomst:
A. Margaine, Champagne Cuvée Tradition, 1. Cru Brut

Forret:
Risotto med jordskokker, torsk og trøffel
Vin: Jean-Philippe Fichet, Meursault Meix Sous le Chateau 2011

Mellemret:
Ravioli med burrata, blomkål og trøffel
Vin: Domaine Pichat, Viognier Côtes de Verenay IGP 2015

Hovedret:
Oksefilet med bagna càuda, spinat og trøffel
Vine: Elvio Cogno, "Cascina Nuova" Barolo DOCG 2011 & Domaine de Tilleuls, Gevrey-Chambertin “En Champs” 2012

Dessert:
Tiramisú med blodappelsiner
Vin: DOW's Colheita Port 1999

Te/kaffe


Sådan kommer du med:
Middagen koster kun kr. 999,00/person og afholdes tirsdag den 23. januar 2018 kl. 19.00, på Restaurant Enomania, Vesterbrogade 187, 1800 Frederiksberg C. Da vi kun har 30 pladser til rådighed anbefaler vi hurtig tilmelding, der registreres efter "først til mølle" princippet.

NB: Husk at vælge "Køb af billet" så du undgår fragttillæg ifm din ordreafgivelse. Vi gør opmærksom på, at tilmelding til arrangementet er bindende og at deltagergebyret ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse. Der fremsendes ikke billetter, men du skal huske at medbringe din fakturakopi som dokumentation for din deltagelse.

KØB DIN BILLET HER









Vi accepterer MobilePay samt følgende kreditkort:
DankortEuroCard / MasterCardJCBMaestroMobilePay OnlineVisaVisa Electron
Inline

Varen er lagt i din kurv

Indkøbskurv (#basket-quantity# Stk.)
Samlet pris #basket_total_amount#
Husk fri fragt ved køb for 3000,00 DKK. Du mangler at købe for #total_amount# DKK for at få gratis fragt.