Log ind
SØG:  
Fri fragt ved køb for min. 3.000 kr.
 

Vinarrangementer

The Wine Company har en lang tradition for at afholde kundespecifikke firmaarrangementer samt egne vinsmagninger og middage. Skal du forkæle medarbejdere eller kunder er en vinsmagning en særdeles populær anledning.

Vinklubber benytter os ofte til vinsmagning, hvor vi går i dybden med et særligt emne. En vinsmagning giver en unik mulighed for at smage vin, man ellers aldrig selv ville købe. Hvis du ønsker det møder vi op og laver en kommenteret vinsmagning, hvor vi går i dybden med producenter, årgange, områdernes særkende, smageteknik m.m. og forslag til mad som vinen passer til. Vi kan tilpasse enhver vinsmagning, så den passer til deltagernes erfaring med og viden om vin samt deres interesser.

Send en mail til os med dit ønske for vinsmagning på e-mail: thewinecompany@private.dk eller ring på tlf. 2140 4481 (Lars) / 2224 6882 (Steen), så kontakter vi dig for at aftale nærmere om emne, budget osv.14. marts: UNIK Châteauneuf du Pape 2015 smagning (UDSOLGT)Årgang 2015 er jo fremragende årgang i Châteauneuf du Pape. Vi har i den anledning fornøjelsen af at invitere til en UNIK Châteauneuf du Pape smagning med en perlerække af TOP vine fra denne fremragende årgang.

Se blot hvad en af verdens førende Rhôneeksperter skriver om årgang 2015:

Rober Parker's The Wine Advocate (v/Jeb Dunnuck):
"At the end of the day, 2015 is a beautiful vintage for Southern Rhône lovers that will be a treasure trove for the actual wine drinkers out there."

Vi har fundet følgende 10 TOP Châteauneuf du Pape 2015 vine frem – herunder den nærmest uopdrivelige KULT Neuf, Sanctus Sanctorum, fra Clos St Jean. En vin der UDELUKKENDE producers på Magnum og kun i få hundrede eksemplarer (markedsprisen ligger op til kr. 6.000/MG)

Smageprogram:

Domaine de Cristia:

Châteauneuf du Pape 2015 (94 Wine Spectator)
Cuvée Renaissance, Châteauneuf du Pape 2015 (96 Wine Spectator)
Cuvée Vieilles Vignes, Châteauneuf du Pape 2015 (97 Wine Spectator)

Clos St. Jean:
Châteauneuf du Pape 2015 (91 Parker / 91 Jeb Dunnuck)
La Combe des Fous, Châteauneuf du Pape 2015 (94-97 Parker / 96 Jeb Dunnuck)
Deus ex Machina, Châteauneuf du Pape 2015 (97 Parker / 98 Jeb Dunnuck)
Sanctus Sanctorum, Châteauneuf du Pape 2015 (Magnum) (97 Parker / 97 Jeb Dunnuck)

Domaine Pierre Usseglio:
Châteauneuf du Pape 2015 (93 James Suckling / 92 Parker)
Cuvée de mon Aïeul, Châteauneuf du Pape 2015 (97 Jeb Dunnuck)
Réserve des deux Frères, Châteauneuf du Pape 2015 (95-97 Parker /96+ Jeb Dunnuck)

Sådan kommer du med:
Smagningen koster kr. 675,00/person og afholdes onsdag den 14. marts kl. 19.00, på Toto Vin & Spisebar, Amagerbrogade 145, st. tv, 2300 Kbh S. Der serveres en lille anretning med ost og pølse m.m. til smagningen.

Vi gør opmærksom på, at tilmelding til smagningen er bindende og at deltagergebyret ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse. Arrangementet foregår ved langborde. Da vi kun har 30 pladser til rådighed anbefaler vi hurtig tilmelding, der registreres efter "først til mølle" princippet. Smagningen gennemføres ved minimum 20 deltager.


NB: Husk at vælge "Køb af billet" så du undgår fragttillæg ifm din ordreafgivelse. Vi gør opmærksom på, at tilmelding til arrangementet er bindende og at deltagergebyret ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse. Der fremsendes ikke billetter, men du skal huske at medbringe din fakturakopi som dokumentation for din deltagelse.


KØB BILLET HER (UDSOLGT)

Vi accepterer MobilePay samt følgende kreditkort:
DankorteDankortEuroCard / MasterCardMobilePay OnlineVisaVisa Electron
Inline

Varen er lagt i din kurv

Indkøbskurv (#basket-quantity# Stk.)
Samlet pris #basket_total_amount#
Husk fri fragt ved køb for 3000,00 DKK. Du mangler at købe for #total_amount# DKK for at få gratis fragt.