Log ind
SØG:  
Fri fragt ved køb for min. 3.000 kr.
 

Vinarrangementer

The Wine Company har en lang tradition for at afholde kundespecifikke firmaarrangementer samt egne vinsmagninger og middage. Skal du forkæle medarbejdere eller kunder er en vinsmagning en særdeles populær anledning.

Vinklubber benytter os ofte til vinsmagning, hvor vi går i dybden med et særligt emne. En vinsmagning giver en unik mulighed for at smage vin, man ellers aldrig selv ville købe. Hvis du ønsker det møder vi op og laver en kommenteret vinsmagning, hvor vi går i dybden med producenter, årgange, områdernes særkende, smageteknik m.m. og forslag til mad som vinen passer til. Vi kan tilpasse enhver vinsmagning, så den passer til deltagernes erfaring med og viden om vin samt deres interesser.

Send en mail til os med dit ønske for vinsmagning på e-mail: thewinecompany@private.dk eller ring på tlf. 2140 4481 (Lars) / 2224 6882 (Steen), så kontakter vi dig for at aftale nærmere om emne, budget osv.


Tirsdag 29. maj: Wine Makers Dinner med Domaine de CristiaI slutningen af maj får vi besøg af Baptiste Grangeon som er både ejer og Wine Maker hos Domaine de Cristia i Châteauneuf du Pape.

Vi har overtalt Baptiste til at deltage i en Wine Makers Dinner hvor Baptiste (på engelsk) vil præsentere hans flotte og ekstremt velsmagende vine med fokus på den netop frigivne 2016 årgang.
 
Vi har i samarbejde med Restaurant Cap Horn i Nyhavn kreeret en lækker menu som vi finder vil matche de herlige vine fra Domaine de Cristia.

Aftenens menu ser således ud (ret til ændringer forbeholdes):


Menu:

Velkomst:
Côtes du Rhône Blanc 2017 (Cristia Collection)

Forret:
Löjrom med crème fraîche, rødløg og citron

Vin: Châteauneuf du Pape Blanc 2016

Mellemret:
Braiserede svinekæber med blomkålspuré, spidskål og braiseringslage

Vine: Châteauneuf du Pape Rouge 2015 & Châteauneuf du Pape Rouge 2016

Hovedret:
Flat iron steak med asparges, bagt og brændt løg, sauce bearnaise og små kartofler
Vine: Châteauneuf du Pape Vieilles Vignes 2015 & Châteauneuf du Pape Vieilles Vignes 2016

Ost:
Hvid Benedict, Rød Christian og Blue Ocean

Vine: Châteauneuf du Pape Cuvée Renaissance 2015 & Châteauneuf du Pape Cuvée Renaissance 2016

Té/café


Sådan kommer du med til Domaine de Cristia Wine Makers Dinner
Middagen koster kun kr. 899,-/person og afholdes tirsdag den 29. maj kl. 19 på Restaurant Cap Horn, Nyhavn 21, 1051 København. Da vi kun har 60 pladser til rådighed anbefaler vi hurtig tilmelding der registreres efter "først til mølle" princippet. Vi gør opmærksom på, at tilmelding til arrangementet er bindende og at deltagergebyret ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse. Der fremsendes ikke billetter, men du skal huske at medbringe din fakturakopi som dokumentation for din deltagelse.

KØB DIN BILLER HER

Vi accepterer MobilePay samt følgende kreditkort:
DankorteDankortEuroCard / MasterCardMobilePay OnlineVisaVisa Electron
Inline

Varen er lagt i din kurv

Indkøbskurv (#basket-quantity# Stk.)
Samlet pris #basket_total_amount#
Husk fri fragt ved køb for 3000,00 DKK. Du mangler at købe for #total_amount# DKK for at få gratis fragt.