Log ind
SØG:  
Fri fragt ved køb for min. 3.000 kr.
 

Vinarrangementer

The Wine Company har en lang tradition for at afholde kundespecifikke firmaarrangementer samt egne vinsmagninger og middage. Skal du forkæle medarbejdere eller kunder er en vinsmagning en særdeles populær anledning.

Vinklubber benytter os ofte til vinsmagning, hvor vi går i dybden med et særligt emne. En vinsmagning giver en unik mulighed for at smage vin, man ellers aldrig selv ville købe. Hvis du ønsker det møder vi op og laver en kommenteret vinsmagning, hvor vi går i dybden med producenter, årgange, områdernes særkende, smageteknik m.m. og forslag til mad som vinen passer til. Vi kan tilpasse enhver vinsmagning, så den passer til deltagernes erfaring med og viden om vin samt deres interesser.

Send en mail til os med dit ønske for vinsmagning på e-mail: thewinecompany@private.dk eller ring på tlf. 2140 4481 (Lars) / 2224 6882 (Steen), så kontakter vi dig for at aftale nærmere om emne, budget osv.


Mandag 01. oktober kl 20:
DOW's Vintage Port i 6 årtier med Roy Hersh - "Once in a lifetime" aften


 

Vi har endnu engang den store fornøjelse af at invitere til en unik Portvinsaften i selskab med verdens førende Portvinsjournalist og -kender, Roy Hersh fra For The Love of Port (billedet).

Det er 2. gang at Roy Hersh er i Danmark, hvilket vi markerer med en DOW’s smagning ud over det sædvanlige. Roy Hersh vil på engelsk kommentere på vinene og årgangene under smagningen.

Vi har gravet dybt i gemmerne for at finde noget ekstraordinært spændende til denne Once in a lifetime aften – se blot:


Program:

Aperitif

1966 DOW’s (96 Roy Hersh)

1970 DOW’s (96 Roy Hersh) (Magnum)

1977 DOW’s (97 James Suckling)

1980 DOW’s (94 & “The best 1980 VP!” Roy Hersh)

1994 DOW’s (97 Parker / 97 Wine Spectator)

2000 DOW’s (99 James Suckling)

2007 DOW’s (100 Wine Spectator / 100 James Suckling)

2016 DOW’s (98 Galloni)


Sådan kommer du med:
Smagningen koster kun kr. 899,00/person og afholdes mandag den 01. oktober kl. 20, hos The Wine Company, Herlev Hovedgade 15B, 2730 Herlev - se kørselsvejledning HER

Der serveres godt brød til Portvinene. Der er kun 20 pladser til smagningen der sælges efter ”først til mølle” princippet. Vi gør opmærksom på, at tilmelding til Portvinssmagningen er bindende og at deltagergebyret ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse.


KØB DIN BILLET HER

Vi accepterer MobilePay samt følgende kreditkort:
DankorteDankortEuroCard / MasterCardMobilePay OnlineVisaVisa Electron
Inline

Varen er lagt i din kurv

Indkøbskurv (#basket-quantity# Stk.)
Samlet pris #basket_total_amount#
Husk fri fragt ved køb for 3000,00 DKK. Du mangler at købe for #total_amount# DKK for at få gratis fragt.