Australsk vin


Hos The Wine Company har vi mere end 20 års erfaring med australsk vin. Vi leverer australsk vin fra unge, nye topproducenter, og vores filosofi er at finde morgendagens stjerner inden for vinproduktion før alle andre, for på den måde at kunne give vores kunder nogle af områdernes bedste vine til attraktive priser.


australsk vin

Køb australsk vin online eller på vores lagre


I vores online shop er det nemt og enkelt at bestille australsk vin. Shoppen er inddelt efter lande og områder, så du nemt kan danne dig et overblik. Når du køber online, kan du hente vinen på vores lager i Herlev eller - efter aftale - i Hillerød. Du kan også få ordren leveret. Ved bestillinger af australsk vin for mere end 3.000 kr. sender vi din ordre fragtfrit.


Drikkevarer er normalt ikke omfattet af returret, men som noget særligt tilbyder vi vores kunder 14 dages ombytningsret – fra det tidspunkt, du modtager din ordre.

Australsk vin til vingaver?

Er du på jagt efter vingaver, rådgiver vi dig gerne om valget af australsk vin. Uanset om du skal bruge australsk vin som gaver i erhvervsøjemed eller til en privat gave, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på 2140 4481 eller 2224 6882, hvis du har spørgsmål om australsk vin.