Australsk vin

Hos The Wine Company har vi mere end 25 års erfaring med australsk vin. Vi leverer australske vine fra unge, nye topproducenter, og vores filosofi er at finde morgendagens stjerner inden for vinproduktion før alle andre, for på den måde at kunne give vores kunder nogle af områdernes bedste vine til attraktive priser.
 
I øjeblikket forhandler vi vine fra South Australia, nærmere bestemt fra vinområderne McLaren Vale og Barossa Valley.

 

Vine fra Barossa Valley har masser af smag og stor fylde

Nogle af de største frugtbomber inden for vin bliver skabt i Barossa Valley. Den typisk meget lange og konstante varme som druerne får i den sidste fase inden høsten, giver masser af sukker til druerne. Herved skabes vine med stor alkoholprocent, masser af smag og god fylde.

 

Vinene fra McLaren Vale er intense og mørke i farven

McLaren Vale er en varm region, hvilket betyder op mod 60 % af vingårdene er afhængige af kunstvanding. Samtidig ligger området kun 12 km fra havet, hvilket har betydning for smagen. Vingårdene er meget forskellige i både størrelse og produktionstyper. De fleste vingårde laver kulsorte, meget intense og alkoholrige rødvine på Shiraz. Derudover laves der en del vin på druerne Cabernet Sauvignon samt Merlot og Grenache, hvor de to sidste ofte bruges til blends.

 

Køb online eller på vores lagre

I vores online shop er det nemt og enkelt at bestille australsk vin. Shoppen er inddelt efter lande og områder, så du nemt kan danne dig et overblik. Når du køber online, kan du hente vinen på vores lager i Herlev eller - efter aftale - i Hillerød. Du kan også få ordren leveret. Ved bestillinger af australsk vin for mere end 3.000 kr. sender vi din ordre fragtfrit.
 
Drikkevarer er normalt ikke omfattet af returret, men som noget særligt tilbyder vi vores kunder 14 dages ombytningsret – fra det tidspunkt, du modtager din ordre.

 

En australsk inspireret vingave?

Er du på jagt efter vingaver, rådgiver vi dig gerne. Uanset om du skal bruge vingaver i erhvervsøjemed eller til en privat gave, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på 2140 4481 eller 2224 6882, hvis du har spørgsmål om australsk vin.