Vinarrangementer

The Wine Company har en lang tradition for at afholde kundespecifikke firmaarrangementer samt egne vinsmagninger og middage. Skal du forkæle medarbejdere eller kunder er en vinsmagning en særdeles populær anledning.

Vinklubber benytter os ofte til vinsmagning, hvor vi går i dybden med et særligt emne. En vinsmagning giver en unik mulighed for at smage vin, man ellers aldrig selv ville købe. Hvis du ønsker det, møder vi op og laver en kommenteret vinsmagning, hvor vi går i dybden med producenter, årgange, områdernes særkende, smageteknik m.m. og forslag til mad som vinen passer til. Vi kan tilpasse enhver vinsmagning, så den passer til deltagernes erfaring med og viden om vin samt deres interesser.
 
Send en mail til os med dit ønske for vinsmagning på e-mail: thewinecompany@private.dk eller ring på tlf. 2140 4481 (Lars) / 2224 6882 (Steen), så kontakter vi dig for at aftale nærmere om emne, budget osv.
 
 

Tirsdag 07. maj: Bourgogne 2016 smagning med Marchand-Tawse

 

Tirsdag den 07. maj får vi besøg af Wine Maker Mark Fincham fra Marchand-Tawse. Mark vil på engelsk lede og kommentere smagningen af 11 flotte vine fra topåret 2016.
 
Marchand-Tawse er en del af en ny bølge i Bourgogne hvor egen produktion og højkvalitets mikro-negociant virksomhed følges ad. Marchand-Tawse står for en kobling mellem tradition og innovation (med input fra både den gamle verden og den nye verden) og arbejder også efter både økologiske og biodynamiske metoder og principper men er p.t. ikke certificeret herefter.
 
Vi smager følgende 2016 vine fra Marchand-Tawse (ret til ændringer forbeholdes):
 
Hvide:
Bourgogne Blanc 2016
Puligny-Montrachet 2016
 
Røde:
Bourgogne 47N 2016
Savigny-les-Beaune 1 cru Les Lavieres 2016
Nuits St Georges Les Longecourts 2016
Vosne-Romanee 2016
Gevrey-Chambertin Sans Souffre 2016
Gevrey-Chambertin 1 cru Champeaux 2016
Morey St Denis 1 cru Clos des Ormes 2016
Mazoyeres-Chambertin Grand Cru 2016
Clos de la Roche Grand Cru 2016
 
Der serveres en let anretning under smagningen.
 
Sådan kommer du med:
Smagningen koster kun kr. 799,00/person og afholdes tirsdag den 07. maj kl. 19.00 på Restaurant Josty, Pile Allé 14a, 2000 Frederiksberg. Da vi kun har 48 pladser til rådighed anbefaler vi hurtig tilmelding der registreres efter "først til mølle" princippet.
 
NB: Vi gør opmærksom på, at tilmelding til arrangementet er bindende og at deltagergebyret ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse. Der fremsendes ikke billetter, men du skal huske at medbringe din fakturakopi som dokumentation for din deltagelse.

 

KØB DIN BILLET HER