Vinarrangementer

 

The Wine Company har en lang tradition for at afholde kundespecifikke firmaarrangementer samt egne vinsmagninger og middage. Skal du forkæle medarbejdere eller kunder er en vinsmagning en særdeles populær anledning.
 

Vinklubber benytter os ofte til vinsmagning, hvor vi går i dybden med et særligt emne. En vinsmagning giver en unik mulighed for at smage vin, man ellers aldrig selv ville købe. Hvis du ønsker det, møder vi op og laver en kommenteret vinsmagning, hvor vi går i dybden med producenter, årgange, områdernes særkende, smageteknik m.m. og forslag til mad som vinen passer til. Vi kan tilpasse enhver vinsmagning, så den passer til deltagernes erfaring med og viden om vin samt deres interesser.

 

Send en mail til os med dit ønske for vinsmagning på e-mail: thewinecompany@private.dk eller ring på tlf. 2140 4481 (Lars) / 2224 6882 (Steen), så kontakter vi dig for at aftale nærmere om emne, budget osv.

 

 

Tirsdag 26. november kl 19: Sydfransk Gourmetmiddag på Restaurant Bøf & Ost

 

The Wine Company har fornøjelsen af at invitere dig til en udsøgt Sydfransk Gourmetaften på Restaurant Bøf & Ost, Gråbrødretorv i København.

Vi har i samarbejde med Restaurant Bøf & Ost udarbejdet nedenstående 4-retters menu med ledsagelse af udsøgte vine fra vores sortiment som vi kommenterer på aftenen (ret til ændringer forbeholdes):
 
Menu:

Velkomst:
Ky Procco SEC Vin Petillant
 
Forret:
Quenelles af hummer og torsk serveret med hummersauce, artiskok, æble, landbrød og smør
Vin: Domaine du Tunnel Cuvée Prestige Saint Peray 2016
 
Hovedret:
Grillet ribeye med sauce béarnaise og pommes frites
Vine: Domaine de Cristia Cuvée Renaissance Châteauneuf du Pape 2015 & Puech-Haut La Closerie du Pic Pic St Loup 2016
 
Ost:
Udvalg af franske oste
Vin: Domaine de Escaravailles Le Ventabren Cairanne 2015
 
Dessert:
Fransk chokoladekage med vaniljeis
Vin: Domaine du Trapadis, Vin Doux Naturel Rasteau 2016
 
Te/kaffe
 
Pris: 675,-/person
 
 
NB: Vi gør opmærksom på, at tilmelding til arrangementet er bindende og at deltagergebyret ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse. Der fremsendes ikke billetter, men du skal huske at medbringe din fakturakopi som dokumentation for din deltagelse.