Vinarrangementer

 

The Wine Company har en lang tradition for at afholde kundespecifikke firmaarrangementer samt egne vinsmagninger og middage. Skal du forkæle medarbejdere eller kunder er en vinsmagning en særdeles populær anledning.
 

Vinklubber benytter os ofte til vinsmagning, hvor vi går i dybden med et særligt emne. En vinsmagning giver en unik mulighed for at smage vin, man ellers aldrig selv ville købe. Hvis du ønsker det, møder vi op og laver en kommenteret vinsmagning, hvor vi går i dybden med producenter, årgange, områdernes særkende, smageteknik m.m. og forslag til mad som vinen passer til. Vi kan tilpasse enhver vinsmagning, så den passer til deltagernes erfaring med og viden om vin samt deres interesser.

 

Send en mail til os med dit ønske for vinsmagning på e-mail: thewinecompany@private.dk eller ring på tlf. 2140 4481 (Lars) / 2224 6882 (Steen), så kontakter vi dig for at aftale nærmere om emne, budget osv.

 

 

Tirsdag 28. januar kl. 19: Trøffelmiddag på Restaurant Enomania (UDSOLGT)

 

The Wine Company har traditionen tro fornøjelsen af at invitere dig til en udsøgt Gourmetaften med den sorte vintertrøffel som gennemgående tema.
 
Den sorte vintertrøffel er en af gastronomiens mest sjældne og værdsatte ingredienser (og en af de dyreste !), så det siger sig selv, at trøffelaftenen er meget populær og hurtigt bliver udsolgt. Til vores trøffelaften hjemtager vi som vanligt nyopgravede friske sorte vintertrøfler direkte fra "trøffelhovedstaden" Alba i Piemonte i Norditalien.
 
Trøffelaftenen afholdes i 2020 på Københavns vel nok bedste italienske restaurant, Enomania, som på bedste vis drives af Damiano Alberti, der netop kommer fra Piemonte.

Vi har i samarbejde med Damiano Alberti udarbejdet nedenstående 4-retters piemontesisk inspirerede trøffelmenu, der ledsages af 6 udsøgte vine fra The Wine Company (ret til ændringer forbeholdes). Middagen foregår ved fællesborde på bedste italienske manér.

 

Trøffel menu
 
Velkomst:
Furleigh Estate, Classic Cuvée Brut 2011 (English Sparkling)
 
Forret:
Cappelletti med tomat, unghane, jordskokker og trøffel
Vin: Domaine Goisot, Gueules de Loup, Bourgogne Côtes d'Auxerre 2015

 

Mellemret:
Risotto med vildsvin, svampe og trøffel
Vin: Giuseppe Ellena, Barolo di La Morra 2015

 

Hovedret:
Braiseret okse top-blade med blomkål, spinat og trøffel
Vine: Elvio Cogno, "Ravera" Barolo 2012 & Marchand-Tawse, Morey St. Denis "Rue de Vergy" 2015

 

Dessert:
Mørk chokolade med appelsin og nødder
Vin: DOW's 20 Years Old Tawny Port
 
Te/kaffe

 

 

Pris: 999,-/person

 

 
 
NB: Vi gør opmærksom på, at tilmelding til arrangementet er bindende og at deltagergebyret ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse. Der fremsendes ikke billetter, men du skal huske at medbringe din fakturakopi som dokumentation for din deltagelse.