Vinarrangementer

 

The Wine Company har en lang tradition for at afholde kundespecifikke firmaarrangementer samt egne vinsmagninger og middage. Skal du forkæle medarbejdere eller kunder er en vinsmagning en særdeles populær anledning.
 

Vinklubber benytter os ofte til vinsmagning, hvor vi går i dybden med et særligt emne. En vinsmagning giver en unik mulighed for at smage vin, man ellers aldrig selv ville købe. Hvis du ønsker det, møder vi op og laver en kommenteret vinsmagning, hvor vi går i dybden med producenter, årgange, områdernes særkende, smageteknik m.m. og forslag til mad som vinen passer til. Vi kan tilpasse enhver vinsmagning, så den passer til deltagernes erfaring med og viden om vin samt deres interesser.

 

Send en mail til os med dit ønske for vinsmagning på e-mail: thewinecompany@private.dk eller ring på tlf. 2140 4481 (Lars) / 2224 6882 (Steen), så kontakter vi dig for at aftale nærmere om emne, budget osv.

 

Tirsdag den 25. oktober: Bourgognemiddag hos Chambre

 

Tirsdag den 25. oktober har vi hos The Wine Company fornøjelsen af at invitere til vores årlige Bourgognemiddag. Denne gang hos Chambre.

 

Chambre er det seneste skud på formel family stammen, som inkluderer restauranterne formel B, Uformel, Sletten, Palægade, LilleB og nu Chambre. Dette taler for sig selv om, hvilken kvalitet der kan forventes.

 

Vi har sammen med Chambres køkkenchef sammensat følgende menu, der ledsages af et udvalg af vores Bourgognevine, der kommenteres af The Wine Company:

 

Velkomst:
Domaine Lucien Jacob, Bourgogne Aligoté 2021

 

Forret 1:
Ceviche af dansk sandart med umodne ferskner, grønne jordbær og peberrod

Vin: Dominique Laurent, Chablis 2020

 

Forret 2:
Stegt pighvar på brød med selleri og sauce nage

Vin: Domaine du Chardonnay, Chablis 1. Cru Vosgros 2018

 

Mellemret:
Perlehøne med svampe, peber og morkel
Vin: Marchand-Tawse, Morey Saint Denis 1. Cru 2019
 
Hovedret:
Due med rødbede, radicchio og kirsebær

Vine: Marchand-Tawse, Gevrey-Chambertin 1. Cru Champeaux 2018 vs Marchand-Tawse, Clos Saint Denis Grand Cru 2017

 

Udvalg af franske oste med sødt og sprødt.
Vin: Armand Heitz, Pommard 1. Cru Pezerolles 2020

 

Vand/Kaffe/the

 

Sådan kommer du med:
Middagen koster kun kr. 1.599,00/person og afholdes tirsdag den 25. oktober 2022 kl. 19.00, hos Chambre, Jernbangade 4, 1608 København V. Vi gør ompærksom på, at middagen foregår ved 8 personers borde. Da vi kun har 62 pladser til rådighed, anbefaler vi hurtig tilmelding, der registreres efter "først til mølle" princippet.

 

Det med småt:
Vi gør opmærksom på, at tilmelding til arrangementet er bindende og at deltagergebyret ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse. Der fremsendes ikke billetter, men du skal huske at medbringe din fakturakopi som dokumentation for din deltagelse.

 

KØB DIN BILLET HER