Vinarrangementer

 

The Wine Company har en lang tradition for at afholde kundespecifikke firmaarrangementer samt egne vinsmagninger og middage. Skal du forkæle medarbejdere eller kunder er en vinsmagning en særdeles populær anledning.
 

Vinklubber benytter os ofte til vinsmagning, hvor vi går i dybden med et særligt emne. En vinsmagning giver en unik mulighed for at smage vin, man ellers aldrig selv ville købe. Hvis du ønsker det, møder vi op og laver en kommenteret vinsmagning, hvor vi går i dybden med producenter, årgange, områdernes særkende, smageteknik m.m. og forslag til mad som vinen passer til. Vi kan tilpasse enhver vinsmagning, så den passer til deltagernes erfaring med og viden om vin samt deres interesser.

 

Send en mail til os med dit ønske for vinsmagning på e-mail: thewinecompany@private.dk eller ring på tlf. 2140 4481 (Lars) / 2224 6882 (Steen), så kontakter vi dig for at aftale nærmere om emne, budget osv.

 

Trøffelmiddag på Restaurant Palægade tirsdag 01. februar kl. 19.

 

The Wine Company har traditionen tro fornøjelsen af at invitere dig til en udsøgt Gourmetaften med den sorte vintertrøffel som gennemgående tema.   
 
Den sorte vintertrøffel er en af gastronomiens mest sjældne og værdsatte ingredienser (og en af de dyreste!), så det siger sig selv, at trøffelaftenen er meget populær og hurtigt bliver udsolgt. Til vores trøffelaften hjemtager vi som vanligt ny opgravede friske sorte vintertrøfler direkte fra "trøffelhovedstaden" Alba i Piemonte i Norditalien.
 
Vi har booket hele Restaurant Palægade og inviterer på en herlig trøffelmiddag; tirsdag den 01. februar kl. 19.
 
Der serveres en udsøgt 4-retters menu og tilhørende snacks, akkompagneret med 5 af vore dejlige vine samt Grand Cru Champagne. Der er igen tale om en middag til en yderst attraktiv pris.

Den 4-retters menu er endnu ikke 100% fastlagt, men Restaurant Palægade lover, at det bliver en topmenu, der er skræddersyet til trøfler. Overskrifterne lyder som så:
•    Torsk-blomkål-trøffel
•    Slethvar-selleri-trøffel
•    Oksefilet-løg-rødbede-trøffel
•    Vaniljeis - trøffel
•    Kaffe/te
 
Med hensyn til vine har vi som altid fundet gode ting frem:

Velkomst og snacks: Pehu-Simonet, Fins Lieux No1 Verzenay 2011 (Blanc de Noir) Grand Cru

1. forret: Tornatore, Zottorinotto Etna Bianco 2019

2. forret: Pierre Usseglio, Châteauneuf du Pape BLANC 2019

Hovedret: Marchand-Tawse, Morey St. Denis 1. Cru Clos des Ormes 2018 & Ca'Viola, Barolo Sottocastello di Novello 2013
Dessert: DOW's Colheita Port 1996
 
Vi kommenterer naturligvis på vinene og fortæller måske en anekdote eller to om de smagte vine 😊

Pris kun kr. 1.599,-/person


Sådan kommer du med:

Middagen koster kun kr. 1.599,00/person og afholdes tirsdag den 01. februar 2022 kl. 19.00, på Restaurant Palægade, Palægade 8, 1261 København. Da vi kun har 60 pladser til rådighed, anbefaler vi hurtig tilmelding, der registreres efter "først til mølle" princippet.

Det med småt:
Vi gør opmærksom på, at tilmelding til arrangementet er bindende og at deltagergebyret ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse. Der fremsendes ikke billetter, men du skal huske at medbringe din fakturakopi som dokumentation for din deltagelse.
 
COVID-19 garanti:
Middagen afholdes naturligvis i henhold til de gældende retningslinjer fra myndighederne, herunder fremvisning af gyldigt Coronapas. Hvis middagen mod forventning ikke kan gennemføres på grund af myndighedskrav, får du naturligvis din billet refunderet af os.

 

KØB DIN BILLET HER