Vinarrangementer

 

The Wine Company har en lang tradition for at afholde kundespecifikke firmaarrangementer samt egne vinsmagninger og middage. Skal du forkæle medarbejdere eller kunder er en vinsmagning en særdeles populær anledning.
 

Vinklubber benytter os ofte til vinsmagning, hvor vi går i dybden med et særligt emne. En vinsmagning giver en unik mulighed for at smage vin, man ellers aldrig selv ville købe. Hvis du ønsker det, møder vi op og laver en kommenteret vinsmagning, hvor vi går i dybden med producenter, årgange, områdernes særkende, smageteknik m.m. og forslag til mad som vinen passer til. Vi kan tilpasse enhver vinsmagning, så den passer til deltagernes erfaring med og viden om vin samt deres interesser.

 

Send en mail til os med dit ønske for vinsmagning på e-mail: thewinecompany@private.dk eller ring på tlf. 2140 4481 (Lars) / 2224 6882 (Steen), så kontakter vi dig for at aftale nærmere om emne, budget osv.

 

Rhônevinfestival 2021

 

Inter Rhône og The Wine Company har fornøjelsen af at invitere til den 18. udgave af Rhônevinfestivalen, der afholdes lørdag den 11. september 2021. Som traditionen foreskriver, er det Nordlund Vingård (tidligere Dansk Vincenter) i Avedøre ved København, som lægger lokaler og vinmarker til vinfestivalen. Igen i år forventer vi at du kan møde 15-20 udstillere og smage ca. 200+ vine fra nogle af de bedste producenter fra danskernes foretrukne vinområde i Frankrig.
 
COVID-19 tiltag.
Vi fra arrangørsiden følger naturligvis løbende med i myndighedernes COVID-19 anbefalinger og retningslinjer. Festivalen lever naturligvis op til de på et hvert tidspunkt gældende retningslinjer fra myndighederne.

 

Festivalen finder sted lørdag den 11. september 2021 kl. 11-16 hos Nordlund Vingård, Byvej 55, Avedøre Landsby, 2650 Hvidovre.


Festivalprogram (foreløbigt):

11.00 Officiel åbning ved Ambassade de France au Danemark

15.00 Konkurrence om "Best buy" under kr. 100,- samt bedste hvide-, røde-, og søde Rhônevin slutter

15.45 Vinderne af vinkonkurrencerne offentliggøres

16.00 Vinfestivalen lukker


Du kan vælge mellem følgende billettyper:
• 275 kr. for entré
• 350 kr. for entré & frokostsandwich (stegt kyllingebryst m. sprød bacon, salat og karrydressing)


Billetsalget er allerede i fuld gang - køb din billet HER