Vinarrangementer

 

The Wine Company har en lang tradition for at afholde kundespecifikke firmaarrangementer samt egne vinsmagninger og middage. Skal du forkæle medarbejdere eller kunder er en vinsmagning en særdeles populær anledning.
 

Vinklubber benytter os ofte til vinsmagning, hvor vi går i dybden med et særligt emne. En vinsmagning giver en unik mulighed for at smage vin, man ellers aldrig selv ville købe. Hvis du ønsker det, møder vi op og laver en kommenteret vinsmagning, hvor vi går i dybden med producenter, årgange, områdernes særkende, smageteknik m.m. og forslag til mad som vinen passer til. Vi kan tilpasse enhver vinsmagning, så den passer til deltagernes erfaring med og viden om vin samt deres interesser.

 

Send en mail til os med dit ønske for vinsmagning på e-mail: steen@thewinecompany.dk eller ring på tlf. 2140 4481 (Lars) / 2224 6882 (Steen), så kontakter vi dig for at aftale nærmere om emne, budget osv.

 

 

31/10 Vinaften på Enomania - UDSOLGT!

 

 

Vi har fornøjelsen af at invitere til et kulinarisk "topmøde" mellem Barolo og Bourgogne. Og hvor gøres dette bedre end på Københavns vel nok bedste italienske restaurant, Enomania?
 
Vi indbyder derfor til Barolo/Bourgogne middag på Restaurant Enomania, Vesterbrogade 187, 1800 Frederiksberg C, tirsdag den 31. oktober kl. 19.00.
 
Sammen med Damiano Alberti fra Enomania udarbejder vi en piemontesisk menu, der ledsages af udsøgte vine fra The Wine Company, kommenteret af The Wine Company's Piemonte- og Baroloekspert, Lars Møller.
 
Menuen er ikke endeligt på plads, men vil indeholde følgende elementer (ret til ændringer forbeholdes):
 
Velkomst med charcuterie:
Vin: Armand Heitz, Cremant de Bourgogne Blanc de Noirs 2019
 
Risotto:  
Vin: Armand Heitz, Meursault Vireuils 2020
 
Pasta:
Vin: Giuseppe Ellena, Barolo Ascheri 2017
 
Hovedret med oksekød:
Vine: Marchand-Tawse, Morey St. Denis 1. Cru 2019 & Elvio Cogno, Barolo Ravera 2018
 
Oste:
Vin: Elvio Cogno, Barolo Bricco Pernice 2018
 
Kaffe/te
 
Hvor og hvornår:
Middagen koster kun kr. 1.199,-/person og afholdes tirsdag den 31. oktober kl. 19 på Restaurant Enomania, Vesterbrogade 187, 1800 Frederiksberg C (www.enomania.dk). Da vi kun har 50 pladser til rådighed, anbefaler vi hurtig tilmelding der registreres efter "først til mølle" princippet. Middagen foregår ved fællesborde på bedste italienske manér.
 
Det med småt:
Vi gør opmærksom på, at tilmelding til arrangementet er bindende og at deltagergebyret ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse. Der fremsendes ikke billetter, men du skal huske at medbringe din faktura som dokumentation for din deltagelse.

 

KØB DIN BILLET HER