Vinarrangementer

 

The Wine Company har en lang tradition for at afholde kundespecifikke firmaarrangementer samt egne vinsmagninger og middage. Skal du forkæle medarbejdere eller kunder er en vinsmagning en særdeles populær anledning.
 

Vinklubber benytter os ofte til vinsmagning, hvor vi går i dybden med et særligt emne. En vinsmagning giver en unik mulighed for at smage vin, man ellers aldrig selv ville købe. Hvis du ønsker det, møder vi op og laver en kommenteret vinsmagning, hvor vi går i dybden med producenter, årgange, områdernes særkende, smageteknik m.m. og forslag til mad som vinen passer til. Vi kan tilpasse enhver vinsmagning, så den passer til deltagernes erfaring med og viden om vin samt deres interesser.

 

Send en mail til os med dit ønske for vinsmagning på e-mail: steen@thewinecompany.dk eller ring på tlf. 2140 4481 (Lars) / 2224 6882 (Steen), så kontakter vi dig for at aftale nærmere om emne, budget osv.

 

 

09/09: Rhônevinfestival 2023

 

Inter Rhône og The Wine Company har fornøjelsen af at invitere til 20 år jubilæumsudgaven af Rhônevinfestivalen, der afholdes lørdag den 09. september 2023.
 
Som traditionen foreskriver, er det Nordlund Vingård (tidligere Dansk Vincenter) i Avedøre ved København, som lægger lokaler og vinmarker til vinfestivalen. Igen i år forventer vi at du kan møde 18-20 udstillere og smage ca. 250-300 vine fra nogle af de bedste producenter fra danskernes foretrukne vinområde i Frankrig.

 

Events ved Rhônevinfestival 2023: vinkonkurrencer og "kultvine"
Igen i år vil der være en publikumskonkurrence, der kårer vinfestivalens bedste hvide, røde og søde Rhônevin - samt "Best Buy" under kr. 100,-. Der trækkes lod om vinpræmier blandt alle deltagere i afstemningen. Herudover vil der hos de enkelte udstillere være mulighed for at smage på specielle dyre "kultvine" (400+ kr/flaske) mod betaling pr. glas.
 

Festivalprogram:
11.00 Officiel åbning ved Ambassade de France au Danemark
15.00 Konkurrence om bedste hvide-, røde-, og søde Rhônevin samt "Best Buy" slutter
15.45 Vinderne af konkurrencen offentliggøres
16.00 Vinfestivalen lukker
 

Tilmelding og betaling:
Vi begrænser deltagerantallet igen i år, så det er til at komme til ved smagebordene. Derfor tilråder vi hurtig tilmelding, så er du sikker på at få billet.
 
Rhônevinfestivalen er speciel, fordi entrébilletten gælder for hele dagen og ikke kun en 1-2 timers smageperiode. Vi vil gerne give dig tid til at smage og til at danne dig et overblik.
 
Du kan vælge mellem følgende billettyper:
• 300 kr. for entré
• 375 kr. for entré & frokostsandwich (stegt kyllingebryst m. sprød bacon, salat og karrydressing)

 

Se vores festivalhjemmeside for yderligere information: www.rhonevinfestival.dk

 

 

KØB DIN BILLET HER