Vinarrangementer

 

The Wine Company har en lang tradition for at afholde kundespecifikke firmaarrangementer samt egne vinsmagninger og middage. Skal du forkæle medarbejdere eller kunder er en vinsmagning en særdeles populær anledning.
 

Vinklubber benytter os ofte til vinsmagning, hvor vi går i dybden med et særligt emne. En vinsmagning giver en unik mulighed for at smage vin, man ellers aldrig selv ville købe. Hvis du ønsker det, møder vi op og laver en kommenteret vinsmagning, hvor vi går i dybden med producenter, årgange, områdernes særkende, smageteknik m.m. og forslag til mad som vinen passer til. Vi kan tilpasse enhver vinsmagning, så den passer til deltagernes erfaring med og viden om vin samt deres interesser.

 

Send en mail til os med dit ønske for vinsmagning på e-mail: thewinecompany@private.dk eller ring på tlf. 2140 4481 (Lars) / 2224 6882 (Steen), så kontakter vi dig for at aftale nærmere om emne, budget osv.

 

TWC 25 års Bourgogne jubilæumsmiddag tirsdag 09/11

 

The Wine Company fylder jo som bekendt 25 år her i 2021. Vi fortsætter derfor jubilæumsfejringen med en Bourgogne middag i festligt og velsmagende lag.
 
Vi har booket hele Restaurant Palægade og inviterer på en herlig top-Bourgogne middag, tirsdag den 09. november kl. 18.30.

 

Der serveres en udsøgt 4-retters menu og tilhørende snacks, akkompagneret med 5 af vore dejlige Bourgogner samt Champagne Grand Cru. Der er igen tale om en middag til en yderst attraktiv jubilæumspris.

Den 4-retters menu er endnu ikke fastlagt, men Restaurant Palægade lover, at det bliver en topmenu, der er skræddersyet til Bourgognevine.

 

Med hensyn til vine har vi fundet gode ting frem:

Velkomst og snacks: J.L. Vergnon, Champagne Eloquence Extra Brut Grand Cru NV
 
1. forret: Domaine du Chardonnay, Chablis 1. Cru Montmains 2018
 
2. forret: Marchand-Tawse, Puligny-Montrachet 1. Cru Champ Gain 2018

 

Mellemret: Heitz-Lochardet, Pommard 1. Cru Pezerolles 2018

 

Hovedret: Sylvie Esmonin, Gevrey-Chambertin Vieilles Vignes 2017 & Marchand-Tawse, Gevrey-Chambertin 1. Cru Champeaux 2017
 
Kaffe/te
 
Vi kommenterer naturligvis vinene og fortæller måske en anekdote eller to om de smagte vine 😊

Pris kun kr. 1.499,-/person.

 

Sådan kommer du med:
Middagen koster kun kr. 1.499,00/person og afholdes tirsdag den 09. november 2021 kl. 18.30, på Restaurant Palægade, Palægade 8, 1261 København.  Da vi kun har 60 pladser til rådighed anbefaler vi hurtig tilmelding, der registreres efter "først til mølle" princippet.

 

NB: Vi gør opmærksom på, at tilmelding til arrangementet er bindende og at deltagergebyret ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse. Der fremsendes ikke billetter, men du skal huske at medbringe din fakturakopi som dokumentation for din deltagelse.

 

Køb din billet HER