Vinarrangementer

 

The Wine Company har en lang tradition for at afholde kundespecifikke firmaarrangementer samt egne vinsmagninger og middage. Skal du forkæle medarbejdere eller kunder er en vinsmagning en særdeles populær anledning.
 

Vinklubber benytter os ofte til vinsmagning, hvor vi går i dybden med et særligt emne. En vinsmagning giver en unik mulighed for at smage vin, man ellers aldrig selv ville købe. Hvis du ønsker det, møder vi op og laver en kommenteret vinsmagning, hvor vi går i dybden med producenter, årgange, områdernes særkende, smageteknik m.m. og forslag til mad som vinen passer til. Vi kan tilpasse enhver vinsmagning, så den passer til deltagernes erfaring med og viden om vin samt deres interesser.

 

Send en mail til os med dit ønske for vinsmagning på e-mail: thewinecompany@private.dk eller ring på tlf. 2140 4481 (Lars) / 2224 6882 (Steen), så kontakter vi dig for at aftale nærmere om emne, budget osv.

 

Tirsdag 31/01 kl. 19: Trøffelmiddag på Restaurant Le Basilic

 

The Wine Company har traditionen tro fornøjelsen af at invitere dig til en udsøgt Gourmetaften med den sorte vintertrøffel som gennemgående tema.   
 
Den sorte vintertrøffel er en af gastronomiens mest sjældne og værdsatte ingredienser (og en af de dyreste!), så det siger sig selv, at trøffelaftenen er meget populær og hurtigt bliver udsolgt. Til vores trøffelaften hjemtager vi som vanligt ny opgravede friske sorte vintertrøfler direkte fra "trøffelhovedstaden" Alba i Piemonte i Norditalien.
 
Vi har booket hele Restaurant Le Basilic og inviterer på en velsmagende trøffelmiddag; tirsdag den 31. januar kl. 19.
 
Der serveres en lækker fransk inspireret 4-retters menu akkompagneret med 5 af vores dejlige vine samt Champagne. Der er igen tale om en middag til en yderst attraktiv pris.

 

Den 4-retters menu:
 
Velkomst: A. Margaine, Champagne Rosé Brut

 

St. Jacques en Coquille luttée (indbagt kammusling serveret med blomkålspuré, Noilly Prat og trøffelsauce)
Vin: Jean-Luc Mouillard, Bas de la Chaux, Côtes du Jura 2020
 
Ravioli de poireaux aux truffes (hjemmelavet ravioli med porre og friskrevet trøffel på toppen)
Vin: Manciat-Poncet, Poilly-Fuissé 1. Cru Les Crays 2021
 
Filet de veau aux truffes (kalvemørbrad med pancetta, trøffelsauce og friskrevet trøffel på toppen)
Vine: Château Bernadotte, Cru Bourgeois, Haut Medoc 2016 & Jean-Marc Burgaud, Morgon Côte du Py James 2015
 
Brie de Meaux truffé
Vin: Jean-Marc Bernhard, Riesling Grand Cru Wineck-Schlossberg 2018

 

Vi kommenterer naturligvis på vinene og fortæller måske en anekdote eller to om de smagte vine 😊

 

Sådan kommer du med:
Middagen koster kun kr. 999,00/person og afholdes tirsdag den 31. januar 2023 kl. 19.00, på Restaurant Le Basilic, Gasværksvej 5, 1654 Kbh. V.  Da vi kun har 32 pladser til rådighed, anbefaler vi hurtig tilmelding, der registreres efter "først til mølle" princippet.

 

Det med småt:
Vi gør opmærksom på, at tilmelding til arrangementet er bindende og at deltagergebyret ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse. Der fremsendes ikke billetter, men du skal huske at medbringe din fakturakopi som dokumentation for din deltagelse.

 

KØB DIN BILLET HER