Vinarrangementer

The Wine Company har en lang tradition for at afholde kundespecifikke firmaarrangementer samt egne vinsmagninger og middage. Skal du forkæle medarbejdere eller kunder er en vinsmagning en særdeles populær anledning.

Vinklubber benytter os ofte til vinsmagning, hvor vi går i dybden med et særligt emne. En vinsmagning giver en unik mulighed for at smage vin, man ellers aldrig selv ville købe. Hvis du ønsker det, møder vi op og laver en kommenteret vinsmagning, hvor vi går i dybden med producenter, årgange, områdernes særkende, smageteknik m.m. og forslag til mad som vinen passer til. Vi kan tilpasse enhver vinsmagning, så den passer til deltagernes erfaring med og viden om vin samt deres interesser.
 
Send en mail til os med dit ønske for vinsmagning på e-mail: thewinecompany@private.dk eller ring på tlf. 2140 4481 (Lars) / 2224 6882 (Steen), så kontakter vi dig for at aftale nærmere om emne, budget osv.
 

 

Onsdag 22. maj: Domaine du Tunnel Nordrhône gourmet middag - UDSOLGT!

 

Onsdag den 22. maj har vi fornøjelsen af at invitere til en spændende Nordrhône middag med lækre vine fra Domaine du Tunnel. Her får du mulighed for at smage 4 retter fra den Nordlige Rhônedal sammen med 7 matchende vine.

 

Domaine du Tunnel ligger i Saint Péray i den nordlige Rhônedal i Frankrig og producerer vin fra Saint Joseph, Cornas og Saint Péray. Domainet producerer vin på sølle 5 ha og arbejder kun med lave ha udbytter. Domainet arbejder efter bæredygtige og økologiske principper.

Robert Parker's The Wine Advocate skriver bl.a.: "An estate that has come on like gangbusters over the past decade is Stephane Robert’s Domaine du Tunnel, and today they’re up there with the crème de la crème of the appellation. He's make beautiful wines."

 

Restaurant Le Basilic styres med kærlig hånd af den franske køkkenchef Sébastien Jacques som har en fortid på flere af Københavns bedste restauranter. Aftenens Nordrhône-menu er inspireret af Sébastian's hjemby Lyon og den franske Rhone-Alps region. Her bringes traditionerne og den perfektionistiske franske elegance sammen og skaber uforlignelig smagfuldhed.

 

Aftenens menu ser således ud (ret til ændringer forbeholdes):


Menu:

Velkomst:
Lili Rosé 2018 (Provence)

 

Forret:
Asperges, œuf mollet, fromage de brebis
Asparges med pocherede æg og ost
Vin: Saint Peray 2016 (95 Jeb Dunnuck)

 

Mellemret:
Raviole de canard aux cèpes
Ravioli med and og Carl Johan svampe
Vine: Saint Joseph 2014 (93 Parker) & Saint Joseph 2015 (95 Dunnuck)

 

Hovedret:
Pièce de bœuf fumé, réduction d'échalotes au vin rouge

Røgede oksekødskiver med rødvin- og skalotteløg kompot
Vine: Cornas 2014 (91 Parker) & Cornas 2015 (94 Parker)

 

Ost:
Assiettes du fromages

Vin: Cornas Vin Noir 2017 (92-95 Parker)

 

Té/café

 

Sådan kommer du med:
Middagen koster kun kr. 799,-/person og afholdes onsdag den 22. maj kl. 19 på Restaurant Le Basilic, Gasværksvej 5, 1654 Kbh. V. Da vi kun har 30 pladser til rådighed anbefaler vi hurtig tilmelding der registreres efter "først til mølle" princippet.

 

NB: Vi gør opmærksom på, at tilmelding til arrangementet er bindende og at deltagergebyret ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse. Der fremsendes ikke billetter, men du skal huske at medbringe din fakturakopi som dokumentation for din deltagelse.

 
KØB DIN BILLET HER - UDSOLGT!