Salgs- og leveringsbetingelser

Køb af vin og relaterede produkter

Du skal være fyldt 18 år for at kunne bestille varer via vores website. Børn og unge under 18 år kan ikke indgå aftaler på www.thewinecompany.dk.

 

Generelle oplysninger:
The Wine Company ApS
c/o Lars Møller
Buevej 7
3400 Hillerød
CVR: 10082420

Sådan kontakter du os:
Du kan kontakte os på telefon 2224 6882 / 2140 4481 (kl. 08.30 - 17.30) eller på e-mail steen@thewinecompany.dk som vi besvarer inden for 8 timer på hverdage.

 

Allergener:
Alle vores vine indeholder sulfitter, og er deklareret herfor i hht. gældende regler og lovgivning.

Sådan handler du hos os:
For at foretage et køb på www.thewinecompany.dk skal du igennem 5 trin:
1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger (eller log ind)
3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde
4. Godkend vores forretningsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

Alle aftaler indgås på dansk. Børn og unge under 18 år, kan ikke indgå aftaler på www.thewinecompany.dk.


Indgåelse af aftale:
1. En juridisk bindende aftale mellem dig og The Wine Company er først indgået, når du modtager en ordrebekræftelse mærket ”Faktura” pr. e-mail. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er The Wine Company berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, fx som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer, og hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail.

2. Når du har afgivet en ordre på www.thewinecompany.dk vil du automatisk modtage en e-mail mærket ”Afventer godkendelse”, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Denne e-mail er alene en elektronisk kvittering for, at vi har modtaget din ordre, og der er ikke på dette tidspunkt indgået en juridisk bindende aftale mellem dig og The Wine Company.

I forbindelse med online-handel er sikkerhed essentiel. Hos The Wine Company bruger vi SSL (Secure Socket Layer) i vores net-Dankort betalingssystem. Det er et sikkerhedssystem, der sørger for at kryptere alle indtastede oplysninger (inkl. kreditkortsoplysninger), så de ikke er tilgængelige for andre.

Offentlige virksomheder m.fl. med EAN-nummer bedes anføre dette ved fremsendelse af ordrer pr e-mail til: steen@thewinecompany.dk

Erhvervskunder kan bestille via e-mail: lars@thewinecompany.dk og vil efterfølgende modtage en faktura via e•conomic pr. e-mail.

Ved køb på vores fysiske lager i Rødovre kan du betale med Dankort, kreditkort, MobilePay samt kontanter.

Ved manglende betaling efter forfaldsdato forbeholder vi os ret til at opkræve et rykkergebyr (p.t. kr. 100,00 pr. rykker).

 

Reservation af beløb.
Betaler du med et internationalt betalingskort (VISA, MasterCard, Visa Elektron) eller MobilePay, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto (30 dage) indtil:
1) vi hæver beløbet, når vi sender/sætter varen fra varen, eller
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 


Afhentning på vores lager.
Du kan hente din bestilling på vores lager i Rødovre i vores åbningstider samt i Hillerød efter aftale (husk at medbringe din faktura). Ordrer skal være afhentet senest 4 uger efter bestilling eller notifikation om hjemkomst af bestillings- og forsalgsvarer.

 

Levering af ordre.
Du kan også vælge at få din ordre leveret. Levering foregår primært med fragtmand for ordrer uden for Storkøbenhavn, og vi afsender typisk modtagne ordrer på over 6 flasker hver torsdag. Order til Storkøbenhavn leveres typisk fra dag-til-dag. Order på max. 6 flasker uden for Storkøbenhavn sendes primært med PostNord på daglig basis.

 

Levering med fragtmand sker til kantsten (på gadeplan) og koster kr. 125,00 pr. ordre i Danmark (Jylland og brofaste øer) (levering til danske øer uden fast broforbindelse samt udlandet efter tilbud). Den angivne fragtpris omfatter ét leveringsforsøg pr. ordre.

 

Ordrer på max. 6 1/1-flasker leveres udenfor Storkøbenhavn primært med PostNord i godkendt postforsendelsesemballage og koster kr. 100,-/ordre.

 

Hvis du afgiver en ordre på mere end kr. 3.000,- inklusive moms, leverer vi efter aftale fragtfrit over hele landet (Jylland og brofaste øer) (ét leveringsforsøg til kantsten (på gadeplan) pr. ordre). Ved forgæves leveringsforsøg/genlevering, ventetid, opbæring (etageejendomme) samt transportforsikring for ekstra dyre flasker (mere end kr. 500,-/flaske), vil eventuelle ekstraomkostninger ved genlevering til fragtmanden blive viderefaktureret til ordregiver.

 

Erhvervsadresse/ privatadresse.
Levering til erhvervsadresse er mindre kompliceret end levering til privatadresse. Hvis du ikke har mulighed for at være hjemme på din privatadresse i det angivne tidsinterval (kl. 08-16) kan du i din bestilling under "Hvor må vi stille vinen hvis ingen hjemme?" notere, at leverancen må placeres på et angivet sted på adressen f.eks. "må stilles i carport" eller "må sættes på terrassen". Vi gør dog opmærksom på, at sidstnævnte løsning er på eget ansvar og at der ikke yder erstatning, hvis denne type forsendelser meldes forsvundet eller beskadiget efter levering. Vi anbefaler, at du får din ordre leveret til en erhvervsadresse/din arbejdeplads, hvis dette er muligt.

 

Hvis der skulle opstå transportskade på vinforsendelsen under transporten med fragtmand eller PostNord, bedes ordregiver notere "Modtaget med forbehold" på fragtbrevet samt kontakte The Wine Company herom. I tilfælde af ekstreme temperaturer (stærk sommervarme eller vinterkulde) forbeholder vi os ret til at vente med levering indtil temperaturforholdene tillader forsvarlig forsendelse af vin.


Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives ved e-mail steen@thewinecompany.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen sidst på denne side. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.


Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Varer undtaget fortrydelsesretten
Levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved købsaftalens indgåelse og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af markedskonjunkturer, som vi ikke har indflydelse på. Dette er fx vin købt som primeur eller billetter købt til vinmiddage, vinsmagninger eller vinfestivaler etc.  hvor datoen er aftalt eller fastlagt.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
The Wine Company ApS
Islevdalvej 200
2610 Rødovre

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Reklamation
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Du skal påvise at vinen har en fejl elle en mangel, hvis du vil reklamere.

Er reklamationen berettiget, finder vi en løsning hvor du enten får vinen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at manglen ved vinen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, som fx forkert opbevaring eller lign. Har vinen ikke en fejl, vil reklamationen blive afvist.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Oplever du at vinen har prop, beder vi dig kontakte os hurtigst muligt. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage med indhold og i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
The Wine Company ApS
Islevdalvej 200
2610 Rødovre

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt pr mail til steen@thewinecompany.dk.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Husk at medbring/medsend dokumentation for, at vinen er købt hos The Wine Company for at vi kan behandle din reklamationssag.


En Primeur køb, vinsmagninger, vinmiddage m.m.
Vin købt som en primeur samt billetter til vinsmagninger, middage, festivaler etc. skal betales ved bestilling. Vi gør opmærksom på, at tilmeldinge til vinarrangementer er bindende efter gennemført bestilling samt at deltagergebyret ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse (Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2). Se også undtagelser ovenfor.


Klagemuligheder

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Steen H. Rasmussen på e-mail steen@thewinecompany.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr


Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos The Wine Company ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.thewinecompany.dk er Direktør Steen H. Rasmussen.

Du har ret til at få oplyst hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: steen@thewinecompany.dk


Cookies:
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, fx på et websted, ved næste besøg. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx brugernavn til login på et website. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes ”session cookies” – de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. ”Session cookies” gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren. Den anden type cookie kaldes ”permanent cookie”, og den gemmes som en tekstfil på din computer i ca. en måned. En ”permanent cookie” er med til, at vores server kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website.

På www.thewinecompany.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer: I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Generelt” -> ”Browserdata/Slet cookies”.


Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Thewinecompany.dk
Islevdalvej 200
2610 Rødovre

Steen@thewinecompany.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)Bankforbindelse
Danske Bank
Munkeengen 32
DK-3400 Hillerød
Reg. nr. 3543
Konto nr. 0016557528
SWIFT/BIC: DABADKKK
IBAN: DK20 3000 0016 5575 28


Alle nævnte priser er i danske kroner, inklusive moms og alle kendte afgifter. Flaskestørrelse er 75 cl med mindre andet er oplyst.


Handelsbetingelserne er senest opdateret 23.02.2024