Igennem mere end 15 år har vi specialiseret os i lækker vin, herunder Bourgogne. Vi finder de bedste Bourgogne vine fra nye og unge topproducenter, og det er vores mission at lokalisere morgendagens stjerner, før de bliver kendte, så vi kan sørge for at levere de bedste Bourgogne vine til vores kunder – til gode priser. Se vores Bourgogne vine her.

 

Bourgogne online eller fra vores lagre

Vi har gjort det nemt for dig at købe Bourgogne online. Vores webshop er opdelt efter områder, så du hurtigt og nemt kan få det fulde overblik over vores Bourgogne vine. Køber du online, kan du enten selv hente vinen i Hillerød eller Vanløse eller du kan få den leveret. Køber du for mere end 3.000 kr. ad gangen leverer vi gratis.


Normalt er der ikke returret på drikkevarer, men vi tilbyder alle vores kunder 14 dages ombytningsret. Dette gælder fra det tidspunkt, hvor du modtager din Bourgogne.

 

En Bourgogne vingave?

Skal du bruge Bourgogne til vingaver, står vi til din rådighed med vejledning om hvilken vin, du skal vælge. Uanset om du skal give vin som en privat gave eller i erhvervsøjemed, kan vi hjælpe dig. Du er altid velkommen til at ringe på telefon 21 40 44 81 eller 22 24 68 82, hvis du har spørgsmål om Bourgogne.