Vi har mere end 15 års erfaring med at finde de bedste Brunello vine. Hos The Wine Company gør vi en dyd ud af at identificere fremtidens stjerner inden for vinproduktion, så vi kan levere de bedste Brunello vine til vores kunder til gode priser.

 

Hvad er Brunello?

Navnet Brunello refererer til gamle kloner af Sangiovese druesorten, som dog ikke længere bruges, for at undgå en udvanding af brandet Brunello. Brunello er blandt de mest prestigefyldte vine i Italien.

I vores webshop finder du et stort udvalg af Brunello vine. Hvis du køber online kan du vælge selv at afhente din ordre på et af vores lagre i Vanløse eller Hillerød, eller du kan vælge levering. Bestiller du for mere end 3000 kr. får du gratis levering.


Vi tilbyder alle kunder 14 dages ombytningsret, selvom der normalt ikke er returret på drikkevarer. Ombytningsretten gælder fra det tidspunkt, hvor du modtager din ordre.

 

Vil du give en Brunello som gave?

Vi rådgiver dig gerne i valget af vingaver, hvad enten de skal bruges privat eller i erhvervsmæssig sammenhæng. Brunello vine er oplagte gaveideer – kontakt os på telefon 21 40 44 81 eller 22 24 68 82, hvis du er i tvivl om hvilken Brunello, du skal vælge.