Chateauneuf du Pape

Siden 1995 har vi arbejdet med at finde de bedste Chateauneuf du Pape vine. Vi sætter en ære i at lokalisere morgendagens stjerner inden for vinproduktion, så vi kan levere de absolut bedste vine til gode priser.

 

Chateauneuf du Pape fra de bedste vingårde

Hos The Wine Company forhandler vi kun Chateauneuf du Pape vine fra vingårde, som vi anser som værende nogle af de bedste i Frankrig. I vores sortiment kan du blandt andet finde Chateauneuf du Pape vinen, Cuvée de mon Aïeul, der er kåret til at være den bedste rødvin ved Rhône vinfestivalen i både 2011, 2014 og 2015. Du kan se hele udvalget af Chateauneuf du Pape vine i vores webshop, hvor du også kan læse mere om de enkelte vine.

 

Hvad er Chateauneuf du Pape?

Chateauneuf du Pape er et område i det sydlige Rhone og er et af de mest kendte og vigtige områder. Området er beliggende omkring byen af samme navn. Chateauneuf du Pape området var et af de første områder, der udarbejdede regler for høstudbytte, druetype og alkoholprocent – ting, der senere hen fik indflydelse på hele AOC-systemet i Frankrig.
 
Grenache-druen er den dominerende drue i Chateauneuf du Pape, men der tillades i alt 13 forskellige druesorter i området. Vinen skal have en alkoholprocent på minimum 12,5 %, og vinstokkene skal beskæres på en bestemt måde.

 

Stort udvalg af Chateauneuf du Pape

I vores webshop fører vi et bredt udvalg af Chateauneuf du Pape. Køber du online, kan du vælge at afhente din ordre på vores Cash & Carry lager i Herlev, eller du kan få din bestilling leveret. Du kan også efter aftale afhente ordren i Hillerød. Køber du for mere end 3.000 kr., får du gratis levering.
 
Normalt er der ikke returret på drikkevarer, men vi tilbyder alle kunder 14 dages returret. Ombytningsretten gælder fra det tidspunkt, du modtager din ordre.

 

Vi rådgiver dig gerne

Vi rådgiver dig gerne om hvilken vin, du skal vælge – hvad enten den er til dig selv, eller du skal bruge den som gave. Kontakt os på telefon 2140 4481 eller 2224 6882, hvis du er i tvivl om hvilken vin, du skal vælge.