Italiensk vin

Vi har beskæftiget os med italiensk vin siden 1995. Vi har gjort det til vores speciale at finde det bedste blandt italiensk vin fra de kommende stjerner inden for vinproduktion og at levere dem til vores kunder til gode priser. Se vores udvalg af italiensk vin her

 

Køb italiensk vin på vores lagre eller online

Du kan se vores udvalg af italiensk vin på vores Cash & Carry lager i Herlev, eller du kan købe online i vores webshop. Køber du online, kan du få varerne leveret, selv afhente på lageret i Herlev eller - efter aftale - i Hillerød. Hvis du køber italiensk vin for mere end 3.000 kr., leverer vi gratis.
 
Under normale omstændigheder er drikkevarer ikke omfattet af returret, men som noget unikt giver vi alle vores kunder 14 dages ombytningsret. Denne ret gælder fra det tidspunkt, hvor du modtager din bestilling.

 

Italiensk vin fra anerkendte vingårde

I vores sortiment finder du italienske vine fra nogle af de bedste vinproducenter i nogle af de mest anerkendte vindistrikter i Italien. Du finder blandt andet italiensk vin fra vingårdene Vinchio-Vaglio Serra i Norditalien, Mora & Memo på Sardinien, Ca'Viola, Elvio Cogno og Sylla Sebaste i Barolo distriktet. Alle vingårdene har gennem årene fået mange gode anmeldelser og bedømmelser af vinanmeldere fra hele verden.
 
Herudover forhandler vi også et bredt udvalg af mousserende vine samt økologiske vine. De mousserende vine fra Italien, som vi har i vores sortiment, er vine af typen Lambrusco, Spumante og Prosecco. Især den sidste, Prosecco’en, må siges at være berømt langt ud over Italiens grænser. Mange vil desuden mene, at det er Italiens mest populære ”boblevand” og klart noget man bør unde sig selv at smage, hvis man er til de mousserende vine.

 

Kontakt os for råd og vejledning

Vi har stor passion for italiensk vin og mange års erfaring, og vi brænder for at levere de bedste og mest typiske italienske vine fra de forskellige områder. Vi sælger vin med sjæl – som kunde får du information og historier om producenterne, der giver et næsten personligt forhold til vinen.
 
Er du i tvivl om, hvilken italiensk vin du skal vælge eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 2140 4481 eller 2224 6882. Vi kan også hjælpe dig med vin til gaver, gavekort, vinarrangementer m.m.