Portvin

Hos The Wine Company har vi beskæftiget os med portvin siden 1995. Vi finder den bedste portvin blandt de kommende stjerner inden for vinproduktion, for på den måde at kunne give vores kunder den absolut bedste portvin på markedet til yderst favorable priser.
 

Hvad er portvin?

Portvin er vin fremstillet på druer høstet i Portugal, primært i Dourodalen nær byen Porto. Vinen er en hedvin, der gæres til 6-7 % alkohol, hvorefter der tilføjes druesprit for at stoppe gæringen og bevare restsukkeret. Portvin kan enten være hvid eller rød, afhængig af produktionsmåden. Det er ligeledes også produktionsmåden der er afgørende for, om der er tale om en Tawny, Colheita, Ruby, L.B.V. eller Vintage Port.
 

Sådan fremstilles portvin

Ved fremstilling af portvin, følger man meget den samme proces, som ved fremstilling af rødvin, hvor både drueskaller og kerner gærer sammen med selve saften fra druerne. Når vinen har gæret i 24-36 timer og fået en alkoholprocent på 6-7 %, tilsættes brandy eller druesprit. Dette er med til at stoppe gæringsprocessen og med til at sikre, at det restsukker der skal indgå i det endelige produkt, bevares. Hvornår druespritten tilsættes afhænger af, hvor meget sødme der skal være i den færdige portvin – jo tidligere i processen spritten tilsættes, jo sødere portvin får man.

 

Køb portvin online eller på vores lagre

I vores webshop er det nemt og enkelt at handle portvin. Hvis du afgiver din bestilling online, kan du enten få portvinen leveret eller hente den selv på vores Cash & Carry lager i Herlev. Du kan også afhente i Hillerød efter aftale. Ved bestillinger, der overstiger 3.000 kr., får du gratis levering.
 
Vi giver alle vores kunder 14 dages ombytningsret, selvom drikkevarer normalt ikke er omfattet af returret. Ombytningsretten gælder fra det tidspunkt, du modtager din portvin.

 

Brug for råd om valg af portvin?

Det er vores store passion at finde de bedste og mest typiske portvine, og vi har mange års erfaring med dette. Når du køber portvin hos os, følger der spændende historier og information om producenterne med i købet, som giver dig et mere personligt forhold til vinen.
 
Hvis du er i tvivl om hvilken portvin du skal vælge, står vi klar med vejledning og gode råd. Vi kan også hjælpe dig, hvis du skal bruge portvin til en gave eller arrangere en smagning eller lignende. Kontakt os på telefon 2140 4481 eller 2224 6882.