Hos The Wine Company har vi beskæftiget os med portvin siden 1995. Vi finder den bedste portvin blandt de kommende stjerner inden for vinproduktion, for på den måde at kunne give vores kunder den absolut bedste portvin til yderst favorable priser. Se vores udvalg af portvin her.

Køb portvin online eller på vores lagre

I vores webshop er det nemt og enkelt at handle portvin. Hvis du afgiver din bestilling online kan du enten få portvinen leveret eller hente den selv på vores Cash & Carry lager i Herlev. Du kan også afhente i Hillerød efter aftale. Ved bestillinger der overstiger 3.000 kr. får du gratis levering.
Vi giver alle vores kunder 14 dages ombytningsret, selvom drikkevarer normalt ikke er omfattet af returret. Ombytningsretten gælder fra det tidspunkt du modtager din portvin.

Brug for råd om valg af portvin?

Det er vores store passion at finde de bedste og mest typiske portvine, og vi har mange års erfaring med dette. Når du køber portvin hos os, følger der spændende historier og information om producenterne med i købet, som giver dig et mere personligt forhold til vinen.

Hvis du er i tvivl om hvilken portvin du skal vælge, står vi klar med vejledning og gode råd. Vi kan også hjælpe dig, hvis du skal bruge portvin til en gave eller arrangere en smagning eller lignende. Kontakt os på telefon 2140 4481 eller 2224 6882.

Portvin