Vinarrangementer

The Wine Company har en lang tradition for at afholde kundespecifikke firmaarrangementer samt egne vinsmagninger og middage. Skal du forkæle medarbejdere eller kunder er en vinsmagning en særdeles populær anledning.
Vinklubber benytter os ofte til vinsmagning, hvor vi går i dybden med et særligt emne. En vinsmagning giver en unik mulighed for at smage vin, man ellers aldrig selv ville købe. Hvis du ønsker det, møder vi op og laver en kommenteret vinsmagning, hvor vi går i dybden med producenter, årgange, områdernes særkende, smageteknik m.m. og forslag til mad som vinen passer til. Vi kan tilpasse enhver vinsmagning, så den passer til deltagernes erfaring med og viden om vin samt deres interesser.
Send en mail til os med dit ønske for vinsmagning på e-mail: Lars@thewinecompany.dk eller ring på tlf. 2140 4481 (Lars) / 2224 6882 (Steen), så kontakter vi dig for at aftale nærmere om emne, budget osv.
Onsdag 14. maj kl. 19: Stjernemiddag på Restaurant VIE
Vi har fornøjelsen af at invitere til stjernemiddag på Restaurant VIE. Bag Restaurant VIE står Mikkel Maarbjerg, der i starten af 00’erne åbnede Ensemble, som senere fik to Michelinstjerner. Efter en pause fra restaurantsektoren åbnede Mikkel Maarbjerg og 3 venner ultimo 2024 Restaurant VIE.
Mikkel beskriver VIE's køkken som:
"Vores mad er båret af sæsonens bedste råvarer og samarbejdet med udvalgte producenter. Skolet i det franske, funderet i det nordiske og inspireret af hele verdens vidunderlige køkken, serverer vi klassiske, enkle og smagfulde retter."
Pressen om Restaurant VIE:
Berlingske: 5 stjerner & "En af landets bedste kokke er stærkt tilbage – skynd dig at booke bord!"
Børsen: "Seksstjernet mad til fine priser i Københavns Nordhavn."
Politiken: 5 hjerter & "Kendt kok er vendt tilbage – og maden er i topklasse."
Menu:
Velkomst:
Snacks
Vin: Domaine Slapsak, Penina Brut Nature ZC (Slovenien)
Forret:
Grillet hummer med grillede grønne asparges og skummende bisque
Vin: Armand Heitz, Meursault Vireuils 2022 (Frankrig)
Mellemret:
Aromatiske urter med Label Rouge kylling, morkel og amalfi citron
Vin: Calabretta, Sara, IGT Terre Siciliane 2022 (Etna, Italien)
Hovedret:
Grillet onglet med tæt løgsky og forårshave
Vine: Definitely Red Rouge 2022 Vin de France (Châteauneuf du Pape, Frankrig) &
Carlos Sanchez, Buradon Las Plegarias Rioja Alta 2021 (Spanien)
Dessert:
Varm mandelkage med karamel og vaniljeis
Vin: Dos Santos, White 20 Years Old (Portugal)
Kaffe/te
Vi kommenterer naturligvis på vinene og fortæller måske også en anekdote eller to om de smagte vine 😊
Hvor og hvornår:
Middagen koster kun kr. 1.499,-/person og afholdes onsdag den 14. maj 2025 kl. 19 på Restaurant VIE, Århusgade 128E, 2150 København (restaurantvie.dk). Da vi kun har 40 pladser til rådighed, anbefaler vi hurtig tilmelding der registreres efter "først til mølle" princippet.
Køb din billet HER