Rhone vin

The Wine Company har beskæftiget sig med Rhone vin siden 1995. Det er vores mission at lokalisere morgendagens stjerner inden for vinproduktion og hjemtage det bedste af deres Rhone vin. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder fremragende vin til attraktive priser, og at vi fører et stort udvalg af Rhone vin - se udvalget her.


Køb Rhone vin i vores webshop eller på lagrene

Du kan handle eller afhente online bestillinger af Rhone vin på vores Cash & Carry lager i Herlev. Efter aftale kan online bestillinger ligeledes afhentes i Hillerød. Køber du online, kan du også få din bestilling af Rhone vin leveret.
Bestiller du vin for mere end 3.000 kr. giver vi leveringen.


Normalt gives der ikke returret på drikkevarer, men som noget særligt tilbyder vi vores kunder 14 dages ombytningsret. Retten er gældende fra det tidspunkt, hvor du modtager din ordre.


Vi står klar med vejledning og gode råd

Vi har mange års erfaring med at finde den bedste Rhone vin, og det er vores store passion at levere de mest typiske Rhone vine. Når du handler hos The Wine Company, får du spændende historier og information om producenterne med i købet, som giver dig et mere personligt forhold til vinen.


Hvis du er i tvivl om hvilken Rhone vin, du skal vælge giver vi dig gerne et par gode råd med på vejen. Ring til os på telefon 2140 4481 eller 2224 6882. Vi hjælper dig også gerne hvis du skal arrangere smagning, bruge vin til gaver eller lignende.